Cauta locatieCauta Eveniment

Flap.ro - Blog

Coloana la Strandul Iosia Oradea

Caldura insuportabila care s-a abatut peste vestul Romaniei, a reusit sa genereze o coloana de peste 100 de persoane la Strandul Iosia din Oradea inainte de ora 08:00.   detalii »

 

ARED e pe punctul de a finaliza al 2-lea bloc in Oradea

In primul rand, Cine este ARED? ARED a fost infiintat in 2005 si este prima companie membră a Alber Holding care activează în real estate, fiind totodată, ca cifră de afaceri şi proiecte realizate, şi cel mai important membru al holdingului. Echipa sa managerială constituie un nucleu de di... detalii »

 

Imagini de la concertul Lidl&Mix Music Oradea

In acest weekend la Oradea, Lidl & Mix Music cu ajutorului Primariei Oradea si Consiliului local au prezentat cel mai mare festival de muzica al anului. Evenimentul s-a desfasurat pe platoul din fata Salii Sporturilor Antonio Alexe ... detalii »

 

Oferte bomba la vilele din Corbeanca

Ce ne aduce Mosul anul acesta? O oferta adresata oamenilor activi, ca tine, care vor o alternativa la orasul aglomerat, la un pret super atractiv.Iti propunem o locuinta tip duplex cu 154mp construiti pe 2 niveluri, teren si cu acces rapid la atractia principala a ansamblului - clubul Hipo... detalii »

 

Casele din Corbeanca ies la suprafata ca ciupercile dupa ploaie

Potrivit reprezentantilor de la Paladin Residence, conceptul imobilia din Corbeanca incepe sa prinda contur. Iata prezentarea unui reprezentant: Am finalizat lucrarile la faza de “rosu” pentru Casa Alina si am inceput zidaria de la parter pentru Casa Daniela.Odata cu monta... detalii »

 

WTA.ro

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, vreau sa iti spun ca WTA.ro si-a pus lacatul pe usa si a disparut fara nici o urma. Pe data de 18 august 2012, la WTA.ro, cade serverul...oricum asta nu era ceva nou la ei. Trec cateva ore si nimeni nu ia masuri. Mai trec inca 24 ore si deja banuiam ca ceva... detalii »

 

Un nou cartier de case in Corbeanca

Daca nu mai suporti galagia, mizeria sau aglomeratia din capitala tarii acum ai posibilitatea de a te muta intr-o casa noua la nici 15 km de Bucuresti. Localitatea se numeste Corbeanca, si este situata la nord de Bucuresti, fiind o zona rezidentiala la periferia capitalei. Pentru bucu... detalii »

 

Lansare flap.ro

Avem placerea de a anunta faptul ca maine, 19 iulie 2012 ora 21:00, vom lansa cel mai mare portal cu informatii despre locatii, evenimente si tot ce tine de turism din Romania. Este vorba despre Flap.ro!! Ce este flap.ro? Daca vrei sa ai un raspuns complet la aceasta intrebare, te invit sa... detalii »

 

|<<1>>|

 

 

 

 
back to top