Casele din Corbeanca ies la suprafata ca ciupercile dupa ploaie

Potrivit reprezentantilor de la Paladin Residence, conceptul imobilia din Corbeanca incepe sa prinda contur. 

Iata prezentarea unui reprezentant: 
Am finalizat lucrarile la faza de “rosu” pentru Casa Alina si am inceput zidaria de la parter pentru Casa Daniela.

Odata cu montajul asterelii la sarpanta s-au incheiat lucrarile pentru faza de “rosu” la Casa Alina, pregatim documentatia pentru receptia structurii si am demarat lucrarile la instalatii si finisaj. Beneficiarii cu ajutorul  arhitectului si al instalatorilor si-au personalizat proiectul dupa dorintele proprii, stabilindu-si  pozitiile pentru obiectele sanitare, corpurile de iluminat si calorifere in functie de conceptul amenajarii interioare si mobilarea pe care si-o doresc.

Datorita faptului ca au optat pentu o formula, parter si etaj total, spatiul rezultat in pod, util aproximativ 30 mp, beneficiarii il vor folosi ca spatiu de depozitare. Accesul se va face printr-o trapa cu scara. Spatiul podului este iluminat si aerisit printr-o fereastra de mansarda.

Geometria acoperisului, in patru ape, permite amplasarea panourilor solare cu randament maxim, una din ape fiind insorita pe toata perioada zilei in toate cele patru anotimpuri.

 

Lucrarile la Casa Daniela avanseaza cu armarea si cofrarea stalpilor, si zidaria de la parter. Incep sa capete forma livingul, care are o diferenta de nivel fata de celelalte functiuni, bucataria, dormitorul, baia si grupul sanitar. Casa Daniela este o locuinta cocheta, va gazdui o familie cu cinci membrii din trei generatii, care in ciuda aparentelor le va oferi tot confortul si spatiul de care au nevoie.

 

Am depus documentatia pentru autorizarea celei de a treia casa, Casa Geanina. O familie de tineri casatoriti abia asteapta sa incepem lucrarile de constructive la casa pe care si-o doresc.

Mai multe detalii gasiti pe blogul oficial pe care il gasiti aici

 

 
back to top