Cauta locatie 

Publicitate

 

Distribuie


 

Meteo

 

Baile Sarcau

Sarcau nr.1/A, Sarcau

7.7
1 recenzii
Poate ati auzit si dumneavoastra de efectele benefice ale apei termale de la Baile Sarcau. Va invitam sa petreceti câteva zile, saptamâni de neuitat aici.

Complexul Adorianis este situat în localitatea Sarcau, comuna Sârbi, jud. Bihor, la aprox. 36 km de Oradea. Complexul este format din doua pensiuni -Vila Rossa si pensiunea Adoriana, fiecare de trei stele.

La Baile Sarcau camerele sunt spatioase, cu dotari moderne, fiecare cu baie proprie. Constructia moderna si mediul ambiental placut împreuna cu profesionalismul si amabilitatea personalului reprezinta garantia confortului dumneavoastra. Designul modern si de bun gust, inspirat din aerul familiar de acasa ofera tot confortul necesar pe tot parcursul sederii. Bazinele cu apa termala va ofera o adevarata evadare din cotidian.
Program Baile Sarcau
Luni 09 - 21
Marti 09 - 21
Miercuri 09 - 21
Joi 09 - 21
Vineri 09 - 21
Sambata 09 - 21
Duminica 09 - 21
Scor total
7.7
Recenzii primite pentru Baile Sarcau (1)

Adauga recenzie »
socaciudaniel
15/07/2012

Avand in vedere faptul ca este situata undeva la capatul lumii, adica itr-un loc putin populat este foarte bine amenajat. Si pot sa spun ca la curatenie si confort depaseste Strandul Municipal din Oradea.

Un dezavantaj ar fi, ca nu ai voie sa intri in acest strand nici macar cu o bere. Din catea am auzit, proprietarul este unul pocait care interzice accesul in strand cu alcool.

7.7

Localizare Baile Sarcau
 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top