Cauta locatie 

Publicitate

 

Distribuie


Contacteaza proprietarul
 

Meteo

 

LOG Tuning Timisoara

Calea Dorobantilor Nr 63, Timisoara

0
0 recenzii

Desi o companie locala, infintata si dezvoltata in Timisoara, LOGtuning astazi este o companie cu renume national, acoperind toate orasele importante prin intermediul retelei de distribuitori.

Oferim “aproape totul pentru masina ta”, de la suspensii la multimedia, de la audio la faruri si stopuri, de la alarme la jante, de la navigatii la esapamente, de la orice ti-ai dori pentru masina ta pana la tot ce incercam sa iti oferim pentru satisfacerea pasiunilor tale.

Astazi LOGtuning este partener si importator pentru Romania al unor companii de renume international din domeniul tuning si accesorii auto: KW-suspensii, FOX-esapamente sport, RH-jante, ARTEC-jante, IN-PRO-faruri,stopuri,accesorii, COBRA-bullbar,praguri,jante,accesorii inox, AUDIO SYSTEM-amplificatoare,difuzoare, WEITEC-suspensii, LSD-sisteme usi Lambo Style Doors, JMS Tuning-tuning diverse, JOM-faruri,stopuri,accesorii.

Marcile promovate de LOGtuning in Romania: KW, FOX, RH, Artec, in.pro., COBRA, Audio-System, Weitec, LSDdoors, JMS, JOM, Lumma, Mattig, Hofele Design, ...

In plus LOGtuning este reprezentant si distribuitor zonal pentru marci de prestigiu Clarion, Pioneer, JVC, Alpine, Rockford Fosgate, JL Audio, Audison, Hertz, Mac Audio, Audiovox, Cobra, Code Alarm, OZ, Borbet, Mak, Alessio, ATP, BBS, Avus, Waeco, ...

Participanti remarcabili la aproape toate saloanele si intalnirile tuning din Romania, apreciati de public pentru stradaniile noastre, am castigat diverse premii la concursurile nationale audio si am reprezentat Romania la concursul european organizat de EMMA (European Mobile Media Asociation) in 2006.

Ne mandrim cu Locul I Categoria ESPL EXPERT 8W, la EMMA Romania 2006 obtinut de echipa noastra cu Seat Leon
Ne mandrim cu Locul I la Categoria PRO UNLIMITED, BEST SOUND si BEST OF SHOW la EMMA Romania 2006, castigate cu Opel Corsa.

Succesul LOGtuning se sprijina pe o echipa de entuziasti si pasionati, cu suflet tanar, dar cu experienta vasta de aproape 15 ani in domeniu, oameni dinamici si seriosi, care uneori imping limitele la extrem.

       Fiecare zi este un pas inainte, ne straduim ca astazi sa fim mai buni decat ieri, iar maine poate vom fi mai buni decat azi.
Si lucrurile nu se opresc aici.
Aventura continua.
Urmareste-ne!

Contact LOG Tuning Timisoara
Vodafone 0722 205202 ; 0723.204080
Scor total
0
Recenzii primite pentru LOG Tuning Timisoara (0)

Adauga recenzie »

Localizare LOG Tuning Timisoara
 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top