Cauta locatie 

Spatiu publicitar

 

Judetul Bihor

Judetul Bihor se afla in nord-vestul Romaniei, la granita cu Ungaria, pe fundamentul provinciei Crisana, ce se desfasura din Ungaria pana la actualul teritoriu romanesc.

Crisul Repede strabate judetul Bihor de la est spre vest si trece prin resedinta de judet, Oradea. In afara de Crisul Repede,  judetul Bihor mai este traversat de rauri precum: Crisul Negru, Ierul si prezinta lacuri precum  Ianca, Vaida, Salacea, Visad.

Judetul Bihor prezinta un relief divers, etajat altitudinal. In vest, judetul Bihor atinge granita cu Ungaria prin Campia de Vest, mai exact Campia Tisei si o parte a campiei Crisurilor. Spre est Dealurile de vest separa Campia de Vest de Carpatii Occidentali, din care judetul Bihor inglobeaza muntii Padurea Craiului, muntii Poplisului, muntii Bihor si muntele Ses.

Judetul Bihor dispune de un punct important din punct de vedere economic in municipiul Oradea, prin producerea de alumina, dar si prin calea de comunicatie cu Europa pe la vama Bors. 

 

 

Evenimente din Judetul Bihor

Festivalul Berii in Beius - 2013

Judetul Bihor,Langa Piata, Beius

In perioada 06 - 08 august 2013, Top Fest prezinta Festivalul Berii in Beius, langa Piata. Intrarea este libera !!! Program Festivalul Berii Beius:Vineri, 6 septembrie 2013!Ora 18:00 - deschiderea evenimentuluiOra 18:30 - con... detalii »

 

Zilele comunei Brusturi 2013

Judetul Bihor,Stadion Brusturi, Brusturi

In perioada 17 - 18 august 2013, in localitatea Brusturi, judetul Bihor se vor organiza "Zilele Comunei Brusturi"! Pe scena care va fi amplasata pe Stadionul din Brusturi vor urca urmatorii artisti: Văru’ Săndel, Floric... detalii »

 

Carnavalul Florilor in Oradea - 2013

Judetul Bihor,Piata 1 Decembrie, Orasul Oradea

Pe data de 21 August 2013, Caravana Florilor va ajunge sin in 2013 la Oradea cu sprijinul Primariei Oradea! Evenimentul se va desfasura in Parcul 1 Decembrie!  detalii »

 

 

 

Locatii din Judetul Bihor

Serviciul de Medicina Legala Oradea

Judetul Bihor,str. Calea Clujului nr. 50, Orasul Oradea

Serviciul de Medicina Legala Oradea face parte din Spitalul Clinic Judetean de Urgente Oradea fiind amplasat pe Calea Clujului nr. 50 exact langa Maternitatea Oradea - Stationarul III. Spitalul Clinic Judetean de Ur... detalii »

 

Pestera Ursilor

Judetul Bihor,Comuna Pietroasa, Pietroasa

Pestera Ursilor este cu unoscuta ca una din cele mai spectaculoase obiective turistice ale Muntilor Apuseni, Pestera Ursilor este situata in apropiere de localitatea Chiscau, Comuna Pietroasa, Judetul Bihor, la o altitu... detalii »

 

RAR Oradea

Judetul Bihor,Str. Calea Clujului nr. 304, Orasul Oradea

R.A.R Oradea este situata pe str. Calea Clujului  vis-a-vis de Reprezentanta Volkswagen si aproape de majoritatea reprezentantelor auto din Oradea (Mercedes, BMW, Opel ...etc.).Registrul Auto Roman (R.A.R.) est... detalii »

 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top