Cauta locatieOrase din Judetul Timis

 

Spatiu publicitar

 

Judetul Timis

 

 

Evenimente din Judetul Timis

Zilele orasului Timisoara 2013

Judetul Timis,Piata Victoriei, Timisoara

Incepand de vineri 2 august 2013, pana duminica 4 august 2013 vor avea loc "Zilele Orasului Timisoara"Iar in momentul de fata, timisoarenii sunt invitati sa aleaga pe cine vrea sa vada la Zilele Orasului Timisoara printr-un sondaj... detalii »

 

Concert Lidl & Mix Music la Timisoara

Judetul Timis,Lidl Timisoara, Timisoara

Prin cel mai mare festival de muzica oferit de Lidl si Mix Music avand scopul de a vizita 18 orase din Romania, va asteapta la concertele celor mai mari artisti din tara. Lidl si Mix Music vor ajunge si la TIMISOARA in perioa... detalii »

 

Preselectie Romanii au Talent la Timisoara 2012

Judetul Timis,Bulevardul Revoluţiei din 1989, Timisoara

Preselectia Romanii au Talent va avea loc la Timisoara pe data de 30 august 2012 incepand cu ora 10:00, la Hotelul Continental din Timisoara. Indiferent ce vârsta ai, indiferent de ocupaţie sau de abilitatea pe care... detalii »

 

 

 

Locatii din Judetul Timis

Restaurant Velvet Music Timisoara

Judetul Timis,Str. Antenei, Nr. 1A, Timisoara

Cu un design modern si totodata elegant, restaurantul Velvet Music Timisoara este locatia perfecta atat pentru nunti tematice cat si pentru evenimente de business! Ambientul cald si monocrom permite ... detalii »

 

LOG Tuning Timisoara

Judetul Timis,Calea Dorobantilor Nr 63, Timisoara

Desi o companie locala, infintata si dezvoltata in Timisoara, LOGtuning astazi este o companie cu renume national, acoperind toate orasele importante prin intermediul retelei de distribuitori. Oferim “apr... detalii »

 

Penny Market Lugoj

Judetul Timis,str. Episcop Doctor Ioan Bălan nr. 24-26, Lugoj

Penny Market Lugoj este situat în strada Episcop Doctor Ioan Bălan nr. 24-26 din orasul Lugoj, are o suprafaţă  de vânzare de ca. 760 m2  şi dispune de 47 locuri de parcare. La nivel naţional, Rewe România... detalii »

 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top