Cauta locatie 

Spatiu publicitar

 

Baile Felix

                 Statiunea turistica balneo-climaterica Baile Felix, face parte din elita celor mai cunoscute statiuni de acest gen, atat din Romania cat si in strainatate.

                Statiunea  Baile Felix  este bogata in izvoare geotermale ce insumeaza mai multe minerale benefice tratamentelor balneare cu proprietati tamaduitoare atestate. Baile Felix se gasesc in judetul Bihor si face parte di comuna Sinmartin aflata la 8 kilometri de resedinta de judet, Oradea.

                Existenta izvoarelor istorice, materializate in documente atesta faptul ca izvoarele termale au fost  descoperite de catre caluarul Felix si puse in folosinta drept faza de tratament  din anul 1000. \  Cu o vechime impresionanta si o reputatie pe masura, Baile Felix si-au castigat locul printre atractiile turistice fundamentale ale Romaniei. 

 

 

Evenimente din Baile Felix

Campionatul European de Rodeo 2013 la Baile Felix

Judetul Bihor,Calaria Il Cavallino, Baile Felix

In perioada 10 - 11 august 2013, incepand cu orele 14:00 in Baile Felix la Calaria Il Cavallino va avea loc Campionatul European de Rodeo 2013! Organizatorii acestui eveniment va asteapta cu steak, vitei la protap, mici, bere... detalii »

 

Parada Western va trece prin Baile Felix

Judetul Bihor,Statiunea Baile Felix, Baile Felix

In perioada 9 - 10 august 2013, Parada Western va trece pri centrul statiunii Baile Felix! Asadar, Parada Western va veni cu diligenta americana trasa de cai, urmata de riderii calare. Participa si tu la acest eveniment si po... detalii »

 

 

 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top