Cauta locatie 

Spatiu publicitar

 

Comuna Osorhei

Comuna Osorhei este situata in judetul Bihor, la intrarea in orasul Oradea, venind dinspre Cluj-Napoca, iar o mare parte a comunei este asezata pe soseaua DN1 (E60).


In partea de sud a comunei, se afla padurile Felcheriu, Alparea si Cheriu, care se intind pe o suprafata de aproximativ 1.500 hectare. Deasemenea, comuna Osorhei este alcatuita din patru sate: Alparea, Fughiu, Cheriu si Felcheriu avand o populatie totala de aproximativ 5.800 de locuitori. 

Cursurile de apa care strabat comuna Osorhei sunt cele ale Crisului Repede, Vaii Tasadului si Vaii Bonarului. Astfel, Crisul Repede are un parcurs de 8 km pe teritoriul comunei. 

 

 

Evenimente din Comuna Osorhei

Zilele Osorheiului 2013

Avand in vedere ca se apropie luna iulie, traditia din Osorhei ne aminteste de "Zilele Osorheiului". Un eveniment organizat de Consiliul Local si Primaria Osorhei. Indata ce vom detine mai multe informatii despre acest evenim... detalii »

 

Zilele Osorheiului 2012

In perioada 27-29 Iulie 2012, Consiliul Local si Primaria comunei Osorhei va invita la Zilele Comunei Osorhei - editia a IV -a. Iata programul evenimentelor care vor avea loc in aceasta perioada:Vineri 27 iulie:ora 16 - Festi... detalii »

 

 

 

Locatii din Comuna Osorhei

Banca Transilvania Osorhei

Judetul Bihor,Comuna Osorhei nr. 417, Comuna Osorhei

Banca Transilvania din Osorhei este situata pe drumul DN ( E60 ) vis-a-vis de Primaria Osorhei.Bancaa Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania si cea mai mare institutie bancara cu capital ... detalii »

 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top