Spatiu publicitar

 

Cidor Oradea

,str. Taberi Geza Nr.1 ,

Cidor este un important producator pe piata Oradeana, cu vechi traditii in domeniul fabricarii painii si a produselor de patiserie, adaptandu-se cu multa flexibilitate cerintelor consumatorilor, ... detalii »

 

AquaStar Satu Mare

Judetul Satu Mare,Str. Gorunului Nr. 8, Satu Mare

AquaStar Satu Mare este primul si in acest moment unicul aquaparc din regiune. Realizat de S.C Solarex S.r.l. din Satu Mare, prin cofinantare din fonduri europene, obiectivul a fost dat in f... detalii »

 

Bănişor, Biserica greco catolică, actual ortodoxă

Judetul Salaj,Drumul national 1h, Bănişor

Biserica greco-catolica din Banisor a fost construita in perioada 1894-1896. Anul 1948 a fost marcat de trecerea la ortodoxism si finalizarea a 186 de ani de greco-catolicism predominant acestei localitati.&nbs... detalii »

 

Baile Boghis

Judetul Salaj, Drumul judetean 191 D, nr.5, Boghis

Baile Boghis este o statiune termala ce are acces la ape minerale sulfuroare, sodice, biocarbonatate si termale care facilitează funcţionarea rinichilor, reduce crampele musculare şi este indicat în tratament... detalii »

 

LOG Tuning Timisoara

Judetul Timis,Calea Dorobantilor Nr 63, Timisoara

Desi o companie locala, infintata si dezvoltata in Timisoara, LOGtuning astazi este o companie cu renume national, acoperind toate orasele importante prin intermediul retelei de distribuitori. Of... detalii »

 

Sevastia's Book Timisoara

Judetul Timis,Str. Marasesti Nr. 14 , Timisoara

Am deschis Sevastia’s Book in Timisoara, pe strada Marasesti, la numarul 14, unde va asteptam cu rafturi pline de carti pentru toate gusturile si din toate timpurile, dvd-uri cu docu... detalii »

 

Libraria Humanitas Emil Cioran Timisoara

Judetul Timis,Str. Florimund Mercy, Nr. 1, Timisoara

Libraria Humanitas Emil Cioran Timisoara se afla pe Str. Florimund Mercy, Nr. 1.Descrierea companieiFondată în 1990 de Gabriel Liiceanu, Editura Humanitas a devenit în decurs de douăzeci de ani Grupul Humanitas... detalii »

 

Libraria Carturesti Timisoara

Judetul Timis,Str. Florimund Mercy Nr. 7, Timisoara

Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la des... detalii »

 

Cartea de nisip Timisoara

,Str. V.V. Delamarina, Nr. 1,

Cartea de nisip Timisoara este prima librărie a grupului Librarium. Ideea unui loc care să găzduiască în același timp o librărie, o cafenea, un spațiu pentru copii, un loc al evenimentelor culturale es... detalii »

 

TRW Automotive Timisoara

Judetul Timis,Str. Macin Nr. 16, Timisoara

TRW Automotive este o companie producătoare de componente auto din Statele Unite. Compania are aproximativ 63.000 de angajați în 28 de țări și realizează vânzări anuale de peste 13 miliarde de dolari.TRW Automo... detalii »

 

|<<1234567...>>|

 

 

 

 
Garantam recenzii reale si de cea mai buna calitate!
 
back to top