Locuri de munca Online

Cum niciun proiect nu are succes fara sustinatori, flap.ro doreste sa prezinte prin cateva randuri principalul sustinator al acestui proiect.

Sustinatorul este joburi-online care este un portal cu locuri de munca online aparut in anul 2010 avand ca obiectiv principal realizarea unei platforme prin care sa puna fata in fata cererea cu oferta de munca.

La acest portal au acces atat companiile care pot adauga un numar nelimitat de locuri de munca cat si persoanele care sunt in cautarea unui job, avand posibilitatea de a-si actualiza CV-ul, urmand apoi sa aplice ofertelor de angajare dupa domeniul care i se potriveste.

Mai mult decat atat, in cazul in care nu exista joburi vacante care sa i se potriveasca, are optiunea de a se abona la locuri de munca din domeniul sau. Din moment ce este abonat la o categorie sau domeniu, va fi anuntat mereu prin mail indata ce se publica un job din domeniul sau. Toatea aceste servicii care se adreseaza atat companiilor cat si candidatilot sun absolut gratuite.

Prin urmare, flap.ro recomanda cu incredere acest portal pentru ca ofertele de munca publicate pe el sunt verificate manual, iar riscul de a se publica angajari false este foarte scazuta. Si nu in ultimul rand, flap.ro prin acest articol doreste sa-i multumeasca echipei joburi-online pentru sprijunul care ni l-a acordat.

 

 
back to top